پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

منتظر محمد در استقلال خواهان ندارد| حواشی یک بازیکن عراقی!

  • کد خبر: ۲۳۷۸۸۶
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
منتظر محمد در استقلال خواهان ندارد| حواشی یک بازیکن عراقی!
باشگاه استقلال به دلیل حواشی که منتظر محمد در تیم مس داشته تمایلی به ادامه همکاری با این بازیکن عراقی ندارد. منتظر محمد با تیم المپیک عراق باید درالمپیک فرانسه حضور یابد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، منتظر محمد هر اندازه که از لحاظ فنی بازیکن قابل قبولی است و در تیم مس رفسنجان نیز توانست به عنوان یک بازیکن محوری ایفای نقش کند، اما به لحاظ تطبیق پذیری با شرایط حرفه‌ای تیم‌های بزرگ نا آشنا است و هنوز نتوانسته خود را به این شرایط وفق دهد.


 حتی امروز که آمار مطلوبی از این بازیکن عراقی در مس رفسنجان باقی مانده و هافبک عراقی توانسته یکی از بهترین‌های تیمش باشد، اما به دلیل همین مسائل محرم نویدکیا، سرمربی تیم مس رفسنجان تمایلی به بازگرداندن این بازیکن به تیمش از خود نشان نداده و اگر کمترین کششی از سوی سرمربی مس بود، با مدیران باشگاه استقلال برای گرفتن رضایتنامه این بازیکن مذاکراتی انجام می‌شد.


منتظر محمد اکنون با تیم ملی فوتبال المپیک عراق درحال آماده سازی برای حضور در المپیک فرانسه است و در ترکیب تیم المپیک کشورش به میدان خواهد رفت. احتمال دارد او با درخشش در ترکیب تیم ملی کشورش پیشنهاد‌هایی دریافت کند، اما در لیگ برتر ایران چندان تمایلی از سوی تیم‌ها برای همکاری با این بازیکن وجود ندارد و حتی باشگاه استقلال نیز که در واقع به لحاظ قانونی تیم اصلی این بازیکن محسوب می‌شود، برای بازگرداندن بازیکن خود تمایل قطعی ندارد.

شاید اگر منتظر محمد در طول دوران حضورش در تیم مس قدری حرفه‌ای ترعمل می‌کرد، اکنون استقلال برای ادامه کار با او از خود رغبت نشان می‌داد، اما منتظر محمد در طول دوران حضورش در مس خوب عمل نکرده و کارنامه مطلوبی از خود به لحاظ اخلاقی به جا نگذاشته است و به همین دلیل هم هست که اکنون استقلالی‌ها برای بازگرداندن او تردید دارند.

البته منتظر محمد قطعا به مانند کرار جاسم پرحاشیه نیست، اما همان اندازه رفتار غیرحرفه‌ای در فصل گذشته نیز کافی بوده تا باشگاه استقلال با وجود اینکه قانونا مالک این بازیکن محسوب می‌شود چندان به ادامه همکاری با این بازیکن خوش بین نباشد.

با توجه به اینکه منتظر محمد تا یک ماه دیگر نیز قادربه حضور درتمرینات باشگاهی نیست شاید اساسا این موضوع نیز مزید برعلت شود تا باشگاه استقلال لیست خود را در غیاب این بازیکن ببندد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->